Världens godaste

Kladdkakemuffins med after eight. Bara namnet! Sug på det!
Hur lätt som helst, bara att swischa ihop alla ingredienser, klutta ut i muffinsformar och grädda i 10 min (om man inte använder gigantiska muffinsformar som jag gjorde, då behövs minst 5min till) Nä de är färdiggräddade trycker man bara ner en after-eight kaka så den får smälta! Mumma!
Tillagning
350 g margarin200 g mörk blockchoklad
3 dl vetemjöl
5 dl socker
2 krm salt
4 ägg
2 hg hackade hasselnötter
2 tsk vaniljsocker
Smält margarinet och blockchokladen tillsammans.
Rör ihop övriga ingredienser. Tillsätt den varma massan.
Häll upp i aluminiumformar (-nästan helt fulla).
Grädda i 10 min i mitten av ugnen.
Temp: 200 gr
Ta ut muffinsen och tryck, på högkant, ner en ½ after eight-choklad i varje muffins. Låt smälta sakta.
Detta recept kan även användas till en kladdkaka, men tag då bara halva satsen!!
Kommentarer
Trackback