Världens godaste

Kladdkakemuffins med after eight. Bara namnet! Sug på det! 
Hur lätt som helst, bara att swischa ihop alla ingredienser, klutta ut i muffinsformar och grädda i 10 min (om man inte använder gigantiska muffinsformar som jag gjorde, då behövs minst 5min till) Nä de är färdiggräddade trycker man bara ner en after-eight kaka så den får smälta! Mumma!

Tillagning

350 g margarin
200 g mörk blockchoklad
3 dl vetemjöl
5 dl socker
2 krm salt
4 ägg
2 hg hackade hasselnötter
2 tsk vaniljsocker

Smält margarinet och blockchokladen tillsammans. 
Rör ihop övriga ingredienser. Tillsätt den varma massan.
Häll upp i aluminiumformar (-nästan helt fulla).
Grädda i 10 min i mitten av ugnen. 
Temp: 200 gr
Ta ut muffinsen och tryck, på högkant, ner en ½ after eight-choklad i varje muffins. Låt smälta sakta.

Detta recept kan även användas till en kladdkaka, men tag då bara halva satsen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0